Bunga

VÅR STORY

Vi skapade Bunga Box för att vi kände att det saknades ett alternativ för medarbetare att köpa nyttig och hälsosam mat smidigt på kontoret. Vi frågade oss själva vad är viktigt för oss när det gäller mat på jobbet och hur vill vi att det skall upplevas. Kombination av de frågorna och dagens klimatpåverkan tog vi fram Bunga Box. Vi har aktivt valt att satsa på ett hälsosamt sortiment och valt att ta bort onyttiga produkter som inte gör kroppen och klimatet rättvist. Vi vill sticka ut litegrann mot det vardagliga, vara lite coola, fräscha, nyttiga, lite kaxiga men ändå med en stor nypa omtänksamhet.

Bungabox

GRUNDPELARE

Bunga Box skall alltid kännetecknas för de goda smakerna, för allihop och glädje, oavsett vart du finner oss.

Mask 1

DE GODA SMAKERNA

Alla våra rätter lagas från grunden och vi väljer våra ingredienser med stor omsorg. Vi kombinerar gröna, färska, antiinflammatoriska och näringsrika ingredienser i alla våra bowls, buns och wraps. Bunga Box väljer alltid, så långt det går, säsongsråvaror och hållbara val för att göra vår kropp rätt men också för att göra klimatet en tjänst. Vi tror starkt på att du upplever smakerna som bäst när du tar den där välbehövliga pausen.

FÖR ALLIHOPA

För oss är mångfald och valfrihet viktiga saker. Vi vill att alla ska ta del vårt sortiment, även om du är, vegan, vegetarian, glutenintolerant eller är laktosintolerant, eller om du är allt utav ovan. Därför har vi glutenfria och laktosfria rätter i vårt sortiment. Men det som vi är mest stolta över är givetvis att vi har både veganska och vegetariska höjdare.

Mask 1
Mask 1

GLÄDJE

Det skall vara en upplevelse att äta god mat, att få den speciella magkänslan som gör att du minns efteråt vad du åt. Vi vill sprida glädje med våra smakrika, kreativa och mättande rätter som är lika tilltalande för ögat som för smaklökarna. Om vi kan få någon att må bra utav våra rätter så tror vi att omgivningen mår bra med. Vi är inte rädda för att vara lite udda och släppa lite på spärrarna, och om du känner för släppa loss och vara fri så dela gärna med dig ett foto på sociala medier om magkänslan säger det. #Bungabox #slowlyslowly

KONTAKT

TILLGÄNGLIG PÅ

  • #
  • #
app