Bunga

SORTIMENT

Fördelarna med att ha en Bunga Box på sitt kontor är att våra bowls, buns och wraps lagas i vårt egna kök där vi noga hanterar alla råvaror till våra rätter. Era medarbetare kan sen när som helst under dagen handla i ur vårt sortiment via vår smartkyl, vi kallar det fräscht, enkelt och smart. Vi hatar att vara tråkiga och vi kommer definitivt inte lägga något i vår smartkyl såvida det inte ser ut som och smakar som BUNGA. Vi vill att alla ska ta del vårt sortiment. därför har vi glutenfria och laktosfria rätter i vårt sortiment. Men det som vi är mest stolta över är givetvis att vi har både veganska och vegetariska höjdare.

För ta del av hela vårt sortiment klicka på länken här
Bunga Box Sortiment

Bowls

I vårt utbud skall det alltid finnas ett vegetarisk och vegansk alternativ för era medarbetare. Vi jobbar stenhårt med att kombinera ingredienser med omsorg, så att era medarbetare kan jobba stenhårt med att njuta av maten. Vi byter även ut våra bowls efter säsong för en bättre variation med även för en bättre service till era medarbetare.

Mask 1
Mask 1

Drinks

Alla våra drycker vi erbjuder i vår Bunga Box smartkyl passar bra ihop med våra rätter och är dessutom väldigt läskande. Vi har valt att välja bort traditionell läsk och dryck i våra kylar utan det ni hittar hos oss är hälsosamma, ekologiska och fairtrade drycker med mycket smak och attityd.

Buns & Wraps

Alla våra buns skall vara fria från animaliska produkter. Därför kommer våra buns endast erbjudas i vegetariska och veganska alternativ. Detta gör att vi lägger ner mycket tid för att smakerna skall passa ihop och ge er en smakupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder också wraps i vegetariska och veganska alternativ.

Mask 1
Mask 1

Snacks

När eftermiddagspasset ligger och lurar runt hörnet så kan det vara bra med en energiboost för att klara av de sista timmarna. I vår smartkyl kan era medarbetare hitta flera alternativ till eftermiddagsboosten. Vi har exempelvis, Puckies (raw bites), schyst torkad frukt och chips.

KONTAKT

TILLGÄNGLIG PÅ

  • #
  • #
app