Bunga

VÅRT BUNGA(F)LOW

#
- Vi gör alla godheter från grunden varje dag och kombinerar råvaror till kreativa bowls, buns och wraps som gör gott för både kropp och själ.
#
- Vi installerar en smartkyl på en lämplig plats och ser sedan till att påfyllningar av bowls, buns, wraps, drinks, och snacks utförs enligt era önskemål.
#
- Era medarbetare handlar enkelt och smidigt via Bunga Box appen.

SÅ HÄR FUNKAR DET I APPEN


#
Öppna

För att öppna smartkylen behöver du vara registrerad som användare i vår app, detta gör du genom att ladda ner vår app ”Bunga Box” via Playbutik för Android eller via Applestore för IOS. När du laddat ner vår app behöver du registrera dig som användare. När registreringen är färdig och allt är korrekt ifyllt kommer du få tillgång till vår smartkyl. Du kan då öppna smartkylen genom att trycka på knappen ”Öppna”.

Lägga till produkter

När du öppnat smartkylen kommer du automatisk till hemskärmen, här har du möjlighet att lägga till produkter, alla produkter finns på samma hemskärm och går att utforska genom att scrolla. När en produkt är inlagt kommer detta även ses i kundvagnen. Du kan också välja snabbscrolling genom att trycka på en kategori ”Bowls”, ”Buns&Wraps”, ”Drinks” eller ”Snacks”. Det smidigaste sättet är att lägga till produkter genom att scanna QR-koder.

#
#
Hur skannar man QR-koder

Tryck på knappen ”Scanna QR-kod” längst upp i skärmen. Du kommer få en förfrågan om du tillåter vår app att använda kamerafunktionen för QR-scanning, du behöver godkänna detta om du vill använda QR-skanning. När kameran har slagits på din mobil riktar du kameran sida mot produktens QR-kod i smartkylen. Kameran kommer då läsa av QR-koden produkten kommer komma fram på din skärm, du kan välja att lägga till produkten till din kundvagn.

Hur sker betalningen

Du kan betala antingen med ditt kontokort eller via Swish. För att betala med kontokort måste du lägga till det under ”Inställningar ”och ”Lägg till kort” Du kan välja att lägga till ett eller flera kort. Vid betalningen kommer du få valmöjlighet att välja betala genom Swish eller kortkonto. När betalningen är utförd kommer du få en bekräftelse och ett kvitto kommer läggas till under ”Mina Kvitton”

#

KONTAKT

TILLGÄNGLIG PÅ

  • #
  • #
app